AcasăSPORT Tata Jean, la tribunal cu Steaua!

Tata Jean, la tribunal cu Steaua!

 

Junior Moraes a marcat opt goluri pentru Gloria in sezonul trecut

Presedintele Gloriei Bistrita acuza gruparea din Ghencea ca incerca sa-l „fure” pe brazilianul Junior Moraes, a carui situatie contractuala este in continuare neclara.

Cu toate ca inca nu si-a incheiat socotelile cu Gloria Bistrita, brazilianul Junior Moraes s-a prezentat, ieri dimineata, la vizita medicala a Stelei. Vestea la scos din sarite pe Jean Padureanu, care, desi are 75 de ani, afirma ca este capabil sa mai ridice sabia pentru un ultim razboi: „Nu ma intereseaza ce spun unii sau altii ori ce vrea Moraes! Lucrurile sunt clare, noi am trimis, deja, documente la FIFA si asteptam un raspuns. Jucatorul Moraes este bun legitimat la Gloria Bistrita si eu sunt sigur ca nu il putem pierde. Imi pare rau ca Steaua nu mi-a cerut voie ca fotbalistul sa faca vizita medicala cu bucurestenii. Voi depune plangere impotriva Stelei si o cerere de suspendare pentru Junior Moraes. El stie ce contract a semnat cu Gloria, n-are cum sa uite”.

Jean Padureanu vrea sa demonstreze ca inca mai are un cuvant greu de spus in Liga 1

La vizita medicala a „ros-albastrilor” s-a prezentat inca un alt fotbalist care nu are contract cu „ros-albastrii”. Este vorba despre Liviu Bajenaru, jucator vandut recent de bistriteni la Universitatea Cluj. Bajenaru spera sa fie directionat spre Steaua de gruparea „stegarilor”, intr-un schimb de jucatori care-l mai include pe Laurentiu Marinescu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger