AcasăSPORTTata, in ring

Tata, in ring

Stefan Bute a urcat in ring pentru a fi alaturi de Lucian

Pentru prima data in cariera, Lucian a luptat cu ambii parinti prezenti in sala. Capul familiei, Stefan, l-a incurajat tot meciul, in timp ce mama a preferat sa se roage.

Stefan Bute a urcat in ring pentru a fi alaturi de Lucian

Lucian Bute este respectat si, totodata, temut in Canada si SUA, are prieteni multi, dintre care unii foarte apropiati, care-l insotesc si sprijina moral peste tot. Insa, nimeni nu i-a putut inlatura dorul de familie, la fiecare gala scrutand locurile din sala pentru a intalni privirea mamei sau a tatalui.

Sambata seara, la Romexpo s-au intersectat. Stefan Bute era in primele randuri, cu pumnii stransi, in timp ce Maricica a preferat sa intoarca spatele luptei pentru a se ruga. Lacrimi de bucurie s-au scurs pe obrajii tuturor dupa numai un sfert de ceas de emotii. La final, Stefan a urcat in ring alaturi de Lucian.

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger