AcasăSPORTTAS: Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca vineri, 18 mai,...

TAS: Meciul U Cluj – CFR Cluj se rejoaca vineri, 18 mai, de la 21.30

Momentul care a declansat scandalul la meciul "U"Cluj - CFR

Meciul U Cluj – CFR Cluj se rejoaca, vineri, 18 mai, pe Cluj Arena, au decis reprezentantii Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Partida va fi difuzata de Digi Sport si va incepe la 21.30.

Urmareste live : FOTBAL: U. CLUJ – CFR CLUJ (LIVE)

Momentul care a declansat scandalul la meciul "U" Cluj - CFR

Partida U Cluj – CFR Cluj se rejoaca din minutul 1 au anuntat oficialii TAS, reconfirmand deciziile Comisiei de Disciplina (din 11 mai) si, respectiv, a Comisiei de Apel a LPF, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal. „Raspunsul Tribunalului Arbitral al Sportului cu privire la suspendarea deciziei de rejucare a meciului “U” CLUJ – CFR 1907 CLUJ, contand pentru cea de-a XXXI-a etapa a Ligii I la fotbal, este in sensul respingerii cererii, partida urmand a fi rejucata conform programarii„, se arata in comunicatul LPF.

Echipa antrenata de Ioan Andone a inaintat acum doua zile un apel declarativ la TAS, prin care a facut o cerere de suspendare a efectelor hotararii Comisiei de Disciplina.

Asadar, meciul U Cluj – CFR Cluj se rejoaca astazi, de la ora 21:30 si va fi difuzat de Digi Sport. Partida ar fi trebuit sa se dispute pe 8 mai, in cadrul etapei a-31-a a Ligii I, insa a fost intrerupt in minutul 27, in urma deciziei centralului Alexandru Tudor, dupa ce intre jucatorii celor doua echipe a izbucnit un conflict. In momentul intreruperii jocului, CFR Cluj conducea 1-0 pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu. Inainte de a intrerupe meciul, arbitrul Tudor le-a aratat cartonasul rosu lui Cadu si Bornescu.

[youtube]HGXT1Z51qQo[/youtube]

875 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger