AcasăSPORTTAS a decis: Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor in Liga...

TAS a decis: Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor in Liga II

Tribunalul de arbitraj sportiv de la Lausanne (TAS) a respins apelul echipelor romanesti implicate in cazul “licentelor”. Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor vor evolua in Liga a II-a.

TAS a decis sa respinga cererea facuta de oficialii cluburilor Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor pentru a primi licenta de Liga I. Dosarul intocmit de cele trei echipe nu a fost aprobat, iar verdictul TAS a fost clar: Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor vor evolua in Liga a II-a.

In aceste conditii, componenta Ligii I ramane cea stabilita pe 6 iulie, dupa ce Vointa Sibiu a castigat barajul cu Sageata Navodari, iar tintarul nu va fi modificat.

Liga a II-a devine una extrem de interesanta, la startul editiei 2011-2012 urmand sa se afle o multime de echipe de traditie.

Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Poli Timisoara, s-a declarat extrem de intristat de verdictul TAS si a precizat ca nu stie ce se va intampla la clubul banatean in perioada urmatoare.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari

1 COMENTARIU

  1. nasul si corleone, au cu ce se mindri. demisia si alegeri generale. timisoara ai cuvintul pt a 2 a oara. afara cu hienele, sacalii si rinocerii din fotbalul rominesc, corupt, neperformant, locul cel mai sigur unde se spala banii negri,,
    frf, lpf, patroni=triunghiul bermudelor in fotbalyul rominesc. in italia, juve . milan si lazio au platit cu retrogradarea, in polonia, grecia si cehia s-a facut curatenie, numai la noi, fioul colonelului sandu si militianul m,itica fac legea dupa chipul si asemanarea lor. o caricatura de fotbal, de conduicere, de mafihotii.la asa frf si lpf, asa rezultate.mina lunga a nasului, membru in comitetul executiv uefa, bolnav de cancer, vindecat cu 150 mii euro, de la loteria nationala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger