AcasăSPORTTaraba tricolora se activeaza la amicalul cu Belgia

Taraba tricolora se activeaza la amicalul cu Belgia

Chipciu este unul din cei mai in forma jucatori ai echipei nationale

Pentru amicalul cu Belgia, de pe „National Arena”, selectionerul a chemat la lot adevarate „briliante”, propuneri de fotbalisti pentru cluburile cu dare de mana din Europa care doresc sa-si intareasca lotul in aceasta iarna.

Chipciu este unul din cei mai in forma jucatori ai echipei nationale

Pentru intalnirea cu Belgia, de maine seara, Victor Piturca s-a orientat catre fotbalisti care cauta consacrarea, evitand sa convoace jucatori experimentati. Asta, poate si pentru ca pe „National Arena” vor fi prezenti foarte multi agenti de jucatori si scouteri, care vor urmari la lucru atat jucatorii romani, dar si pe cei belgieni, in mare voga.

Concret, oferta Romaniei ii cuprinde pe Ciprian Tatarusanu (pret orientativ 3 milioane de euro – dorit in Rusia, Franta si Italia), Silviu Lung jr. (2 milioane euro – dorit de Manchester City), Srgian Luchin (1 milion euro – dorit in Rusia), Vlad Chiriches (10 milioane de euro – pe lista celor de la AC Milan, Lazio, Inter, Real Madrid), Valerica Gaman (2 milioane de euro – curtat de cluburi din Olanda si Rusia), Florin Gardos (2 milioane de euro – dorit de formatia turca Tranzonspor), Dragos Grigore (1 milion euro – curtat de cluburi din Rusia si Turcia), Iasmin Latovlevici (1 milion euro – dorit in Franta), Alexandru Chipciu (7 milioane euro – pe lista unor echipe din Anglia si Italia), Alexandru Bourceanu (3 milioane de euro – ar putea ajunge in Franta, Turcia sau Rusia), Cristian Tanase (5 milioane de euro – monitorizat de Palermo, Olympique Lyon sau Galatasaray). Tot pe „taraba” romanilor se mai afla Alexandru Maxim (2 milioane euro – urmarit de Chievo), Bogdan Stancu (5 milioane de euro – ar putea ajunge la Inter Milano), Ciprian Marica (2 milioane de euro – vrea sa plece de la Schalke), Gicu Grozav (3 milioane de euro – Standard Liege incearca „repatrierea” sa), Marius Alexe (3 milioane de euro – curtat de grupari din Italia, Spania, Turcia).

Rusescu, la fel ca Oblemenco sau Danciulescu

Surprinde faptul ca duminica seara, atunci cand a anuntat lotul pentru amicalul cu Belgia, selectionerul l-a omis pe Raul Rusescu. Victor Piturca a tinut sa explice, ieri, la conferinta de presa, de ce nu l-a chemat la lot pe golgeterul Ligii 1, Raul inscriind 13 goluri pentru liderul campionatului. „Jucatorii care sunt pe post cu Rusescu se simt jigniti. Ii prefer acum pe Stancu si Grozav, poate la urmatorul meci o sa-l convoc si pe Rusescu. Au mai fost golgeteri neconvocati. Ati auzit de Oblemenco? Era idolul meu. De Danciulescu ati auzit?”, a comentat nervos Piturca.

author avatar
Sebastian Stan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger