AcasăRecomandariTandem soc pregatit in liniste: Porumboiu si Mircea Sandu la Petrolul!

Tandem soc pregatit in liniste: Porumboiu si Mircea Sandu la Petrolul!

Dupa ce a desfiintat formatia FC Vaslui in vara anului trecut, afaceristul sustinea ca nu va mai baga bani in fotbal, dar este pe punctul sa se razgandeasca.

Porumboiu asteapta un semnal pentru a pune mana pe Petrolul

Noua tinta a magnatului buzoian este Petrolul Ploiesti, o echipa cu un potential mult mai mare decat echipa pe care a sustinut-o financiar pana anul trecut. Spre deosebire de FC Vaslui, ploiestenii mizeaza din plin pe sprijinul autoritatilor locale, pe aportul unor sponsori secundari ce au rolul de a usura munca actionarului principal, dar si pe sprijinul fanilor. Galeria Petrolului este una dintre cele mai aprige din Romania, gata sa cheltuiasca sume impresionante pentru „binele” clubului. Nu in ultimul rand, Porumboiu poate beneficia de iesirea din scena a actualului actionar majoritar al Petrolului, Dan Capra.

Mircea Sandu viseaza sa mai dea o lovitura alaturi de o echipa de club

Trecerea lui Adrian Porumboiu la Petrolul este confirmata de Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. „Eu nu-l vad pe Porumboiu sa stea prea mult departe de fotbal. Incerc sa fac o intalnire intre el si primarul Ploiestiului. Petrolul este un club cu traditie, un club care are mereu stadionul plin. Echipa este obisnuita cu performantele. Porumboiu ar putea deveni actionar majoritar la echipa”, a declarat Mircea Sandu.

Nasul„, presedintele clubului

Marea lovitura a lui Porumboiu ar fi instalarea lui Mircea Sandu drept presedinte al gruparii ploiestene. Afaceristul stie ca a dat rateu dupa rateu la Vaslui tocmai pentru ca nu a avut langa el un om cu experienta lui Mircea Sandu. Fostul boss al FRF are relatiile necesare pentru a usura viata unei echipe de talia Petrolului si stie cu ce se mananca absolut toate dedesubturile fotbalului romanesc.

author avatar
Cristi Ionita
1.390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger