AcasăSPORTTanase - "rupt in gura" la vizita medicala

Tanase – „rupt in gura” la vizita medicala

Tanase nu a putut doarma cu gandul la inceperea antrenamentelor

Elevii lui Ilie Stan au fost prezenti, ieri, la Centrul de Medicina Sportiva, pentru testele medicale dinaintea returului. „Ros-albastrii” si-au etalat la INMS kilogramele in plus, dar si cearcanele.

Tanase nu a putut doarma cu gandul la inceperea antrenamentelor

Dupa reunirea de luni, stelistii au fost programati, ieri dimineata, la vizita medicala. Daca noii sositi au tinut sa ajunga printre primii, vedeta Cristi Tanase nu izbutit sa se ridice din pat la timp, el ajungand la INMS mai tarziu cu aproximativ doua ore fata de colegii de echipa. „Dodel” chiar a fost luat la misto de fotografi, si a replicat ca n-a putut sa se trezeasca, semn ca ar mai fi avut nevoie de cateva zile de vacanta.

Noul idol al Stelei, Novak Martinovic a marturisit ca are maximum doua kilograme in plus, el petrecand de doua ori Craciunul si un Revelion, avand in vedere ca sarbul este ortodox pe rit vechi. Toti jucatorii lui Ilie Stan sunt deja cu gandul la cantonamentul de la Poiana Brasov, unde Steaua pleca maine si va sta 9 zile. Tatu si Geraldo erau deja speriati, ei nemaiavand parte de o pregatire prin zapada. Altfel, fundasul stelist Iasmin Latovlevici nu va mai deveni coleg cu Banel Nicolita la St.Etienne, francezii oferind o suma mult sub pretentiile lui Gigi Becali. Steaua ceruse initial 1,3 milioane de euro, iar francezii platesc doar 500.000 de euro.

 

 

author avatar
Sebastian Stan
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger