AcasăSPORTTamas trece fundas dreapta

Tamas trece fundas dreapta

Tamas e pregatit sa joace si in flancul drept al apararii

Dupa o singura zi de antrenament la lotul national, fundasul Dorin Goian, selectionat ca varianta pentru flancul drept al apararii, s-a accidentat si nu va juca la Atena, cu Grecia, in debutul preliminariilor pentru Euro-2016.

Tamas e pregatit sa joace si in flancul drept al apararii

Apropierea meciului cu Grecia ii da tot mai multe batai de cap selectionerului. Dupa ce ca varianta Alexandru Matel nu mai este de actualitate (jucatorul a fost exclus din lotul formatiei Astra Giurgiu), Victor Piturca l-a pierdut si pe Dorin Goian, convocat special ca varianta de fundas, dupa cum a anuntat chiar Piturca in conferinta de luni. Chiar daca l-a convocat pe constanteanul Bogdan Mitrea, de la Viitorul, aproape sigur ca Gabi Tamas va evolua in acel flanc, experienta internationalului de la Watford cantarind decisiv in alegerea selectionerului. De altfel, la sedinta de pregatire de ieri dimineata, Piturca a trimis pe teren la jocul scoala un „11” pe care sunt sanse sa-l vedem si la Atena, cu Tatarusanu – Tamas, Chiriches, D.Grigore, Rat – Pintilii, Prepelita – Chipciu, B.Stancu, Maxim – Marica.
In alta ordine de idei, grecii vorbesc doar despre victorie in meciul cu Romania, acesta fiind cuvantul de ordine impus in vestiar de noul capitan, Salpingidis: „Suntem un grup si incercam sa aducem cat mai multe bucurii Greciei. Pentru mine e cea mai mare onoare sa fiu desemnat liderul din teren. Sper sa reusim calificarea la Euro. Pentru asta, trebuie sa incepem grupa cu o victorie in partida de duminica”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger