AcasăSPORTTamas primeste 250.000 de euro pentru calificarea in Liga Campionilor

Tamas primeste 250.000 de euro pentru calificarea in Liga Campionilor

Tamas promite sa fie baiat cuminte la Steaua

Gabi Tamas este ultimul transfer facut de Steaua, fundasul roman semnand un contract valabil pe doua sezoane si jumatate.

Tamas promite sa fie baiat cuminte la Steaua

Fara angajam ent dupa ce a plecat de la Cardiff City, Tamas revine la Steaua in mai putin de sase luni de la despartirea din vara si va purta tricoul cu numarul 30. „Sunt bucuros sa ma intorc intr-un colectiv alaturi de care am cunoscut mari succese in sezonul trecut. Practic, ma simt ca si cum nu as fi plecat de la Steaua in vara si sper din tot sufletul sa avem parte de aceleasi rezultate extraordinare ca si in sezonul trecut”, a declarat Tamas. Daca va ajuta la calificarea in grupele Ligii Campionilor, fostul international are promisa o prima de 250.000 de euro, trecuta in contract la momentul semnarii actelor.
Ajuns la varsta de 32 de ani, Gabi Tamas este un fotbalist polivalent, care poate evolua atat in centrul defensivei, cat si pe flancul drept al apararii. De-a lungul carierei a jucat pentru formatii ca Dinamo, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion sau Watford. Are 63 de partide disputate pentru echipa nationala (3 goluri marcate) si doar un titlu in palmares (campion al Romaniei cu Steaua, in 2015).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger