AcasăSPORTTamas l-a „ars” si pe Radoi

Tamas l-a „ars” si pe Radoi

Tamas l-a facut KO pe Radoi din vorbe

Steaua a incheiat campionatul cu o victorie (4-1 cu ASA, la Targu Mures), iar Gabi Tamas era si el pregatit sa puna capat sezonului cu o cafteala sanatoasa.

Tamas l-a facut KO pe Radoi din vorbe

Exasperat de ultimele comentarii facute de Mirel Radoi, stelistul s-a dat si la fostul sau coleg de la echipa nationala. Finul lui Gigi Becali a stat un anotimp si-un pic pe banca „ros-albastrilor”, interval de timp suficient ca sa-i faca vant lui Tamas. Reintors la echipa o data cu instalarea lui Laurentiu Reghecampf, fundasul central n-a ratat prilejul sa-l puna la punct pe cel care i-a fost si antrenor. Dupa meciul de la Tg.Mures, un Gabi Tamas virulent in declaratii a dat senzatia ca l-ar fi atins pe Radoi cu mai mult de cateva vorbe, daca s-ar fi aflat in preajma lui. „Cred ca unii nu ma vor la Euro. Radoi are ceva cu mine (…) nici nu poate sa numere in cate tari am jucat eu. Daca era un mare fotbalist, juca in Europa, dar el a pacalit fotbalul, s-a dus la arabi. Nu am avut niciun derapaj, sa va spun ce am facut. Am avut doua zile libere si am fost invitat la un botez. Nu stiu daca am facut ceva rau. Ceilalti colegi au fost in club. Au inceput zvonurile acestea pentru ca vine Euro (…) Radoi vorbeste mult, dar o face degeaba. Sa vorbeasca despre episodul cand a venit la echipa nationala si am stat pana la sapte-opt dimineata impreuna”, a rabufnit Tamas.

Bine ca Radoi si-a anuntat plecarea definitiva din tara, caci, altfel, erau sanse mari sa se loveasca de Tamas prin Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger