AcasăRecomandariTamas este caz medical

Tamas este caz medical

Dat afara de Steaua dupa ce a lipsit de la un antrenament pe motiv ca nu a auzit ceasul sunand, Gabi Tamas este trimis de Cornel Dinu sa urmeze tratament de specialitate. La doctori!

Gabi Tamas si Marius Niculae, racorindu-se in Centrul Vechi

„Gabi nu are nicio scuza”, este de parere „Mister”. Legenda clubului Dinamo crede ca Mirel Radoi a luat decizia corecta in privinta fostului sau coleg de la echipa nationala. Tocmai prin prisma faptului ca au jucat impreuna pentru Romania, Tamas ar fi trebuit sa-i arate mai mult respect „antrenorului” Radoi, afirma Dinu: „Radoi a fost un om de sacrificiu, cu determinare mare, mereu devotat echipei. Ei se cunosc foarte bine, au fost si colegi. Daca Mirel i-a spus ca la prima chestie pe care o face, si pe care stim ca a mai facut-o, isi string mainile si isi iau la revedere, atunci totul e clar! Tamas nu are nici o scuza. El e un caz medical si dureaza de mult timp”. Cel supranumit „Procurorul” crede ca Tamas s-a schimbat mult in momentul in care s-a transferat prima data in Anglia: „La 17 ani, era un copil, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat dupa ce a vazut in Anglia. Asta e poporul britanic, se termina meciul, toata lumea e la pub. Povestea Dan Petrescu, pe cand era la Chelsea, ca atunci cand jucau cu Manchester United sau Liverpool si veneau in Londra, pana acolo se bea bere si sampanie, iar cand coborau in fata stadionului, un sfert de echipa vomita. Este pacat pentru un om de o asa calitate sa ajunga un caz medical. El este un jucator care mai are calitati. Mai poate sa joace, dar poate la fel de usor sa devina o drama sociala daca va continua asa”.

Radoi l-a dat afara!

Cornel Dinu

Chiar daca au fost colegi la nationala, Mirel Radoi i-a impus lui Gabi Tamas sa respecte regulile din vestiar, altfel va fi „ars”. Cum ex-dinamovistul n-a respectat Regulamentul de Ordine Interioara, finul lui Gigi Becali a decis sa-l dea exemplu: i-a rupt contractul jucatorului cu 65 de meciuri sub „tricolor”. „Primul lucru pe care l-am comunicat cand am intrat in vestiat a fost ca disciplina e numarul unu. Nu poate face parte din lotul nostru, nu putem strica atmosfera echipei prin prisma unui jucator care nu vrea su fie alaturi de noi. Atata timp cat el nu vrea sa faca parte din acest lot, nu va continua cu noi. Cat sunt eu aici, nu! Imi pare rau pentru Tamas, dar drumul nostru cu el se incheie aici”, a declarat Radoi la finalul partidei cu Pandurii.

S-a distrat cu Marius Niculae in Centrul Vechi

Motivul pentru care Gabi Tamas a lipsit de la antrenamentul de vineri dimineata trebuie cautat in seara zilei de joi. Atunci, Tamas a petrecut in Centrul Vechi din Capitala cu bunul sau prieten Marius Niculae. Mai mult, ca sa arate ca nu se teme de nimic, Gabi Tamas a postat pe contul de Instagram o fotografie cu el si „Sageata” la o terasa, cei doi parand foarte bine dispusi.

Florin Manea: „Mai are doi ani de contract”

Agentul Florin Manea le reaminteste stelistilor ca Tamas mai are doi ani de contract cu gruparea „ros-albastra”, astfel ca nu poate fi dat afara fara a primi despagubiri: „Nu pot sa comentez, e decizia lui Mirel. Va trebui sa vorbesc cu cei de la Steaua si sa vad ce-si doresc ei. Sa vad cum vad dansii incheierea acestui contract, deoarece Gabi mai are doi din angajamentul cu Steaua. Dar, el nu vrea sa ramana asa cum a facut-o Costea, care se antreneaza pe unde apuca. Intr-un fel e normala reactia lui Mirel. Asa vrea sa-si duca acest mandat, cu decizii radicale”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
654 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger