AcasăSPORTTamara lu' Bernie s-a dezvelit pentru Playboy

Tamara lu’ Bernie s-a dezvelit pentru Playboy

Cu asemenea pozitii si-a cucerit englezoaica viitorul sot

Un nou sezon de Formula 1 sta sa inceapa, iar vedeta de televiziune Tamara Ecclestone, fiica boss-ului Bernie Ecclestone, patronul competitiei, a decis sa celebreze startul Campionatului Mondial cu un pictorial incendiar in revista Playboy.

Hamilton e favoritul Tamarei la castigarea titlului in F1

Desi tocmai ce-a fost ceruta in casatorie (si a acceptat!) de Jay Rutland, broker de meserie, Tamara Ecclestone a fost de parere ca nu strica sa-si arate toate cele intr-o revista dedicata barbatilor.

Cu asemenea pozitii si-a cucerit englezoaica viitorul sot

Fiica magnatului Formulei 1 se asteapta sa faca furori cu pictorialul realizat pentru numarul din aprilie al Playboy, varianta britanica, dar gurile rele spun ca pe Tamara a incins-o si cecul cu sapte cifre incasat la terminarea sedintei foto.

Englezoaica are cu ce sa se laude

In alta ordine de idei, viitoarea doamna Rutland abia asteapta startul Campionatului Mondial de F1, care va debuta duminica, la Melbourne (Australia). Marele ei favorit este Lewis Hamilton, pe care pariaza toti banii, asta desi compatriotul ei tocmai si-a schimbat echipa, parasind McLaren pentru nemtii de la Mercedes AMG Petronas.

Tamarei ii place sa pozeze sexy
author avatar
Cristi Ionita
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger