AcasăRecomandariTaher impiedica vanzarea Rapidului

Taher impiedica vanzarea Rapidului

Miliardarul Gruia Stoica ezita sa cumpere clubul Rapid din pricina diferendului in justitie pe care il are George Copos cu Fathi Taher, fostul investitor din Giulesti (2008).

George Copos si Fathi Taher au un diferend de opt milioane euro

Decis sa nu astepte „mila” administratorului judiciar Cristina Andronache, iordanianul Fathi Taher s-a adresat instantelor civile din Romania pentru a-si recupera investitia de opt milioane de euro facuta in FC Rapid in urma cu aproape cinci ani. Miercuri seara, la intalnirea cu George Copos, omul de afaceri Gruia Stoica a batut in retragere in momentul in care a aflat despre acest proces, convins fiind ca n-are rost sa se lege la cap daca nu-l doare.

„Poate clubul pierde procesul, intr-un an sau doi, iar eu o sa fiu obligat sa-i platesc lui Taher o datorie cu care nu am nicio legatura!”, i-ar fi transmis patronul „Grampet” omologului sau de la „Ana Holding”. Singura solutie pentru iesirea din impas este ca George Copos sa stinga definitiv diferendul pe care-l are cu Fathi Taher. Iar asta o poate face numai printr-un virament de opt milioane de euro in contul boss-ului de la „Marriott”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger