AcasăSPORTTaher, aproape de o revenire la Rapid!

Taher, aproape de o revenire la Rapid!

Speriat de o eventuala condamnare in dosarele in care este anchetat, George Copos a reluat negocierile cu afaceristul iordanian, in speranta ca va finaliza, intr-un final, cedarea echipei.

Taher si Copos spera sa rezolve urgent chestiunea "Rapid"

Dupa patru ani de la retragerea sa din fotbal, Fathi Taher revine in prim-plan. Si o face tot la Rapid! George Copos incearca sa stinga datoria de opt milioane de euro pe care o are fata de miliardarul arab exact prin aceeasi manevra aplicata in 2008: cedarea pachetului majoritar de actiuni! Numai ca, din cate se zvoneste, de data aceasta chiar se doreste incheierea afacerii. Magnatul „Ana Holding” este anchetat in cateva dosare „cu greutate” (azi se da un prim verdict in „Dosarul transferurilor”), iar tocmai temerea ca ar putea fi condamnat de autoritati l-a determinat sa faca pasul spre reconcilierea cu Fathi Taher.

In 2008, Copos si Taher semnau un contract prin care iordanianul urma sa devina patronul Rapidului pana la sfarsitul anului. Dupa ce a investit milioane de euro in transferuri (au fost adusi jucatorii Julio Cesar, Claudio „Pitbull”, Juliano Spadacio, plus antrenorul Jose Peseiro), Taher s-a trezit dat afara din club de un Copos decis sa-si ia inapoi „jucaria”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger