AcasăRecomandariTade pentru Liga Campionilor

Tade pentru Liga Campionilor

Doua meciuri (cu ASA si Petrolul), niciun gol marcat si o sumedenie de griji pentru Mirel Radoi. Steaua pe care i-a pus-o la dispozitie Gigi Becali este ca o masina fara faruri; da in gropi in cautarea drumului spre grupele Ligii Campionilor.

Primul joc de campionat (0-0 cu Petrolul, pe Arena Nationala) l-a convins, insa, pe latifundiar ca poate pierde milioanele de euro de la UEFA daca nu-i aduce finului Radoi un „varf” de careu puternic, cu simtul golului in sange. Asa se face ca, duminica seara, in numai doua ore, Becali a rezolvat transferul lui Gregory Tade, de la CFR Cluj. Pretul de achizitie (numai 500.000 de euro pentru golgheterul Ligii 1 in sezonul precedent) arata cat de jos a ajuns campionatul intern.

Trecut pe lista UEFA

Tade este un atacant puternic, dar lipsit de tehnica

Conducerea Stelei s-a grabit si l-a inclus deja pe Tade pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. „Varful francez, in varsta de 28 de ani, va purta tricoul cu numarul 15 si a fost inclus pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. Clubul nostru ii ureaza bun venit si sa aiba parte de cat mai multe reusite in tricoul ros-albastru”, se arata intr-un comunicat remis de FCSB. Astfel, Tade ar putea debuta la Steaua chiar in partida de azi, cu formatia slovaca AS Trencin, contand pentru prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Atentie, Gigi: Tade e slobod de gura!

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, il avertizeaza pe Gigi Becali: Gregory Tade nu este genul de fotbalist care sa inghita orice doar de dragul Stelei! „Au facut o afacere buna luandu-l pe Tade, aveau mare nevoie de un astfel de atacant. Tade nu e foarte tehnic, dar are cateva atuuri importante – munceste foarte mult si are o forta fizica impresionanta. Si plasament. In plus, e caracter. Spune intotdeauna ceea ce are de spus in fata”, a declarat Muresan.

De Amorim si Alibec, in stand-by

Campania de achizitii a Stelei nu se opreste la francezul Tade. Urmatoarele tinte sunt Denis Alibec si William De Amorim (foto), doi fotbalisti pentru care Gigi Becali se pare ca s-ar fi inteles deja cu Ioan Niculae. Finantatorul Stelei va plati in schimbul lor 1,5 milioane de euro. Cel mai probabil, Alibec si De Amorim se vor alatura „ros-albastrilor” dupa revenirea echipei de la Zilina.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger