AcasăSPORTSUSPENDARE drastica pentru Ricardo Cadu!

SUSPENDARE drastica pentru Ricardo Cadu!

Capitanul echipei CFR Cluj, portughezul Ricardo Cadu, nu a scapat nepedepsit de Comisia de Disciplina pentru faultul comis asupra bulgarului Jivko Milanov.
In partida FC Vaslui – CFR Cluj, de luni seara, portughezul Ricardo Cadu l-a lovit cu piciorul in gura pe Milanov. Joi, bulgarul s-a plans ca „doi dinti sunt in stare extrem de grava, iar unul este, deja, pierdut”. Duritatea loviturii i-a determinat pe membrii Comisiei de Disciplina sa-i aplice lui Ricardo Cadu o sanctiune de noua etape suspendare! In luarea deciziei, s-a tinut cont si de faptul ca fundasul CFR-ului este recidivist.
Totusi, Iuliu Muresan considera exagerata masura Comisiei de Disciplina: „E o suspendare mare si chiar nu inteleg de ce! Se vede si pe reluare ca Ricardo Cadu nu l-a vazut Milanov. Poate ca si Milanov e putin vinovat pentru ca nu s-a protejat. Si sunt sigur ca nu e o accidentare atat de grava. Sunt jucatori care s-au «rupt» 5-6 luni si mai au de stat si nu s-a dat o asemenea suspendare. E o decizie exagerata. Nu inteleg, dar oricum facem recurs. Mi se pare o decizie emotionala si influentata de tot scandalul asta. Sunt foarte dezamagit, dar nu ma mai mira nimic. Nu vreau sa spun mai multe, sper sa fie redusa suspendarea la recurs”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger