AcasăRecomandariSurugiu a cerut mana iubitei pe Wembley!

Surugiu a cerut mana iubitei pe Wembley!

Echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Irlanda (scor 10-44), al doilea joc din grupa, dar infrangerea a fost data uitarii cu ajutorul unui moment special petrecut la finalul intalnirii.

Mijlocas la gramada si unul dintre cei mai importanti componenti ai lotului, Florin Surugiu si-a cerut iubita de sotie chiar pe gazonul impunatorului Wembley! Vizibil emotionata, Alexandra Cuc a acceptat cererea, raspunzand cu un „Da” categoric, spre deliciul asistentei, care a fost compusa din colegii de echipa ai sportivului legitimat la Lupii Bucuresti.
„Meciul cu Irlanda a avut o dubla importanta pentru mijlocasul la gramadaFlorin Surugiu. La finalul partidei, chiar pe terenul de joc si in aplauzele colegilor, acesta a cerut-o de sotie pe prietena lui, Alexandra”, a punctat momentul si Federatia Romana de Rugby, printr-un mesaj de felicitare postat pe pagina oficiala de Facebook. Revenit in cantonamentul echipei nationale, Surugiu i-a promis viitoarei sotii ca, la revenirea in tara, va face pregatirile necesare de nunta.

Obiectiv: locul 3 in grupa!

„Stejarii” mai au de disputat doar doua jocuri in Grupa D, cu Italia si Canada, partide pe care selectionerul Lynn Howells le vrea castigate cu orice pret. Obiectivul „stejarilor” este locul 3 in grupa, pozitie care asigura calificarea directa la urmatorul turneu final.
„Calificarea directa la C.M. din 2019 ar permite echipei ca timp de patru ani sa se dezvolte, sa creasca. Asta e obiectivul nostru, avem de jucat o semifinala si o finala. Felul in care baietii mei au luptat si au sperat pana la final imi da sperante pentru meciul urmator”, a incheiat Howells.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger