AcasăRecomandariSurprize, surprize pregatite de Gigi Becali: O femeie preia conducerea Stelei!

Surprize, surprize pregatite de Gigi Becali: O femeie preia conducerea Stelei!

Pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, o femeie patrunde in structurile de conducere ale unui club important. Maria este prenumele misterioasei doamne care va avea o functie in Consiliul de Administratie.

Gigi Becali face curatenie de primavara in conducerea Stelei

Greu de crezut daca din teama (vezi procesele in dosarele „Valiza” si „Terenurile MApN-ului”) sau doar ca sa-i faca vant lui Mihai Stoica din club a luat Gigi Becali decizia de a aduce o femeie in conducerea FC Steaua. Cert este ca insusi latifundiarul din Pipera a confirmat, ieri, spectaculoasa mutare: „O cheama Maria si va fi in Consiliul de Administratie si in conducerea clubului ca manager”. In clipa de fata, manager al liderului campionatului este MM Stoica, insa cu atributii mai degraba de scouter, in conditiile in care nu are drept de semnatura si nici puteri administrative. Pe de alta parte, simtindu-si postul in pericol, MM s-a revoltat pe Facebook, dar oarecum moderat: „Cu toate ca Gigi alimenteaza linsajul mediatic la care sunt supus, ii anunt pe toti carora le stau in gat ca rezist oricat. Sunt genul «no-prisoners», asta daca n-ati realizat deja. Deci, sa fie clar, nu plec de la Steaua! Nu exista asa ceva! Nu ma intereseaza Daniel Stanciu, eu nu lucrez cu el. Poate sa il consilieze pe Gigi, dar cu mine nu poate purta niciun dialog. Cu mine nu va lucra niciodata. Asta e clar! Poate sa lucreze si cu Vali Argaseala, dar cu mine in nici un caz”.

Din cate se zvoneste, viitoarea sefa din Ghencea are experienta in fotbal, ea mai lucrand in trecut la gruparea Astra Ploiesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger