AcasăSPORTSurprize de proportii in Champions League! Intra sa vezi echipele eliminate

Surprize de proportii in Champions League! Intra sa vezi echipele eliminate

FC Porto, Valencia, Sahtior si Borussia Dortmund sunt doar cateva dintre echipele care au parasit Champions League inca din faza grupelor.

Valencia este echipa cu nume din Grupa E care a parasit prematur Champions League. Depasite surprinzator de Bayer Leverkusen, Chelsea si Valencia au jucat in ultima etapa cu calificarea pe masa, iar londonezii au facut spectacol, impunandu-se cu 3-0.

Chelsea a castigat Grupa E, profitand de semiesecul inregistrat de Leverkusen la Genk, 1-1. Bayer merge in optimi de pe locul al doilea.

Valencia va juca in Europa League, in timp ce Genk a parasit cupele europene.

Grupa F a oferit un meci ciudat la Dortmund. Fara sanse reale sa mai prinda un loc in primavara europeana, Dortmund a avut 2-1 cu Marseille in minutul 85, rezultat la care calificata in optimi era Olympiakos Pireu, care avea 3-1 cu Arsenal. In cele din urma, Dortmund a luat piciorul de pe acceleratie, Marseille a intors rezultatul, s-a impus cu 3-2 si se califica de pe locul al doilea, in spatele londonezilor.

Olympiakos Pireu merge in Europa League, desi a obtinut o victorie istorica, 3-1 cu Arsenal, iar Dortmund, campioana en-titre a Germaniei, paraseste cupele europene.

Porto si Sahtior Donetk, principalele favorite din Grupa G, parasesc la brat competitia.

Deja eliminata, Sahtior a obtinut o victorie de moral, 2-0 la APOEL Nicosia, un rezultant senzational daca ne gandim ca APOEL, cu 9 puncte, a castigat grupa.

Zenit a prins in extremis locul al doilea, dupa un 0-0 chinuit pe terenul lui Porto. Rusii au fost depasiti la rezultatele directe de APOEL, 1-2 0-0.

FC Porto merge in Europa League, iar Sahtior Donetk a parasit cupele europene.

In Grupa H situatia a ramas neschimbata practic de la tragerea la sorti. Barcelona a castigat grupa, Milan a terminat pe doi, Viktoria Plzen joaca in Europa League, iar BATE Borisov e out. In ultima etapa, Barca a facut scor, desi a folosit echipa a doua, 4-0 cu BATE, iar Milan a facut 2-2 la Plzen, desi a avut 2-0 in minutul 88.

author avatar
Cristi Ionita
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger