AcasăSPORTSurpriză la Tokyo! Osaka, învinsă în optimi - VIDEO

Surpriză la Tokyo! Osaka, învinsă în optimi – VIDEO

(sursa foto: Naomi Osaka/Facebook)

Naomi Osaka, fostul lider mondial, actualmente ocupanta locului secund în ierarhia WTA, a suferit o înfrângere neașteptată la Jocurile Olimpice 2020 găzduite de Tokyo.

Osaka a pierdut în optimi, in fața sportivei cehe Marketa Vondrousova. Jucătoarea de 22 de ani aflată pe locul 42 WTA a câștigat, marți, înfruntarea în fața sportivei din Japonia, scor 6-1, 6-4, după ce recent o eliminase pe tabloul de simplu de la JO de la Tokyo și pe Mihaela Buzărnescu. Vondrousova trecuse de româncă în turul secund al competiției.

Înfrângerea suferită de Osaka nu este singura surpriză semnificativă înregistrată la actuala ediție a Jocurilor Olimpice. Actualul lider al ierarhiei mondiale, WTA, australianca Ashleigh Barty, a fost eliminată de la JO Tokyo 2020 încă din primul tur.

Vă amintim că Simona Halep s-a retras de la Jocurile Olimpice, constănțeanca anunțându-și decizia în urmă cu o lună de zile, mai exact pe 28 iunie, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, din care reieșea că a făcut acest pas ca urmare a faptului că încă nu s-a recuperat total după accidentarea la gambă. Ca urmare a acestei probleme, Halep a părăsit turneul de la Roma, în mai, iar apoi a lipsit de la Roland Garros și Wimbledon.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger