AcasăSPORTSurpriza! Grecia - Romania se vede pe un post de stiri

Surpriza! Grecia – Romania se vede pe un post de stiri

Nationala de fotbal a Romaniei va sustine, in perioada urmatoare, doua meciuri extrem de importante pentru viitorul fotbalului romanesc.

Este vorba despre dubla cu Grecia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia.

Disputa cu Grecia a trezit un interes urias, televiziunile din Romania batandu-se pentru a pune mana pe drepturile de transmisie a meciului tur, din deplasare. Asta, evident, si dupa ce TVR s-a retras din lupta.

Postul national nu a vrut sa achite 270.000 de euro, suma ce era necesara, iar favorita devenise Antena 1, post care oferea 170.000 de euro. In cele din urma, insa, prosport.ro anunta ca meciul va fi transmis in direct de … Romania TV.

Nu este prima oara cand un post de stiri din Romania transmite in direct meciuri de fotbal. Realitatea TV a facut furori, in 2006, cand a transmis dubla Rapid – Steaua, din sferturile de finala ale Cupei UEFA, si turul semifinalei dintre Steaua si Middlesbrough.

Meciul dintre Grecia si Romania se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45. Returul, de marti, 19 noiembrie, va avea loc pe Arena Nationala, de la ora 21.00, si va fi transmis in direct de Antena 1, ca parte a contractului de colaborare dintre FRF si respectivul post de televiziune.

author avatar
Cristi Ionita
1.552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger