AcasăSPORTSurpriza de proportii! Piturca vrea cinci straini in preliminariile pentru Euro 2016

Surpriza de proportii! Piturca vrea cinci straini in preliminariile pentru Euro 2016

Preliminariile pentru Campionatul European din 2016 ar putea aduce cateva surprize de proportii in nationala Romaniei.

Nemultumit de baza redusa de selectie sau ca este obligat sa foloseasca jucatori ce evolueaza putin la echipele de club, selectionerul Victor Piturca se gandeste serios sa „naturalizeze” cinci fotbalisti pentru preliminariile Euro 2016.

Conform sport.ro, cei cinci vizati de selectioner sunt portarul Mario Felgueiras, fundasul Ricardo Cadu, mijlocasii Eric de Oliveira si Takayuki Seto si atacantul Kehinde Fatai.

Felgueiras este vazut drept o solutie mai sigura decat Pantelimon, eterna rezerva de la Manchester City. Cadu, in ciuda varstei, poate da siguranta apararii. Seto le-ar putea crea concurenta inchizatorilor Bourceanu si Pintilii. Eric este vazut drept decarul care sa faca diferenta, iar Fatai ar putea crea concurenta pentru Marica si Bogdan Stancu.

In plus, Cadu si Fatai au deja cetatenie romana, iar Eric si Seto si-au manifestat in repetate randuri dorinta de a evolua pentru Romania. Felgueiras ar putea accepta si el sa joace pentru Romania in conditiile in care este trecut cu vederea, constant, de selectionerul Portugaliei.

La nivel international, jucatorii de import nu mai reprezinta o noutate, chiar si Germania, Spania, Italia sau Franta avand in lot fotbalisti nascuti in alte tari.

author avatar
Cristi Ionita
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger