AcasăSPORTSurpriza de proportii in Liga Campionilor! A fost eliminata principala favorita

Surpriza de proportii in Liga Campionilor! A fost eliminata principala favorita

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Chelsea Londra si Real Madrid sunt cele patru formatii calificate in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, primele doua echipe obtinand calificarea la capatul a doua meciuri incredibile disputate miercuri seara.

Atletico Madrid a produs cea mai mare surpriza din istoria recenta a Ligii Campionilor, reusind sa o elimine, cu 2-1 la general, pe FC Barcelona, formatie care era cotata, in toamna anului trecut, drepta favorita numarul 1 la castigarea competitiei.

Desi in tur, pe Camp Nou, a fost doar 1-1, specialistii nu concepeau ca Barcelona sa se impiedice in returul de la Madrid si mizau pe o noua noapte magica pusa la cale de duo-ul minune din America de Sud, Neymar-Messi.

Totusi, cei doi au fost doar niste umbre ai fotbalistilor care au cucerit planeta si Atletico s-a impus, cu 1-0, in mansa a doua a confruntarii cu FC Barcelona. Singurul gol al meciului a venit in minutul 6, cand Koke a profitat de o greseala a defensivei catalane.

Un alt miracol a fost la un pas sa se intample la Munchen, unde Bayern pornea drept mare favorita in returul cu Manchester United, dupa 1-1 in tur.

Englezii au deschis scorul, prin Evra, si au fost, pentru numai doua minute, in semifinalele Ligii Campionilor. Mandzukic a egalat rapid, iar Thomas Muller si Arjen Robben au inscris, intr-un interval de opt minute, golurile care au confirmate suprematia lui Bayern si au asigurat calificarea bavarezilor in penultimul act al competitiei.

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Chelsea Londra si Real Madrid s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, competitia ramanand, practic, o afacere in trei, spaniolo-germano-englezeasca.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger