AcasăSPORTSurpriza colosala in Ghencea: au protestat si-au castigat! Steaua - Vaslui 0-1

Surpriza colosala in Ghencea: au protestat si-au castigat! Steaua – Vaslui 0-1

Temwanjera a marcat golul victoriei impotriva Stelei

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, si-a intrerupt perioada de invincibilitate vineri seara, cand a pierdut, cu 0-1, confruntarea cu FC Vaslui de pe teren propriu.

Meciul a fost prefatat de o adevarata nebunie, fotbalistii vasluieni amenintand, in repetate randuri, ca nu se vor prezenta la partida din cauza datoriilor financiare.

S-a vehiculat la un moment dat varianta conform careia oaspetii se vor prezenta cu juniorii. In cele din urma, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au prezentat la meci, dar si-au continuat protestul si au intarziat, cu 10 minute, startul partidei.

Fara sa se fi antrenat la potential maxim inainte de meci, vasluienii au stat aproape tot meciul la cutie si au dat lovitura pe final.

Piovaccari, de doua ori, Stanciu si Cristi Tanase s-au apropiat periculos de poarta Vasluiului, in prima repriza, dar cea mai mare ocazie a Stelei a venit in partea a doua a jocului, cand Prepelita a trimis in bara.

Cand toata lumea se astepta ca oaspetii, vlaguiti, sa cedeze pe final, vasluienii au iesit la joc. Temwanjera a ratat uluitor tinta in minutul 78, dintr-o situatie iminenta de gol, dar s-a revansat sapte minute mai tarziu, cand a punctat cu un sut sec, dupa o pasa excelenta a lui Antal.

Steaua a fortat atacul pe final, dar nu a reusit sa schimbe tabela, astfel ca meciul s-a incheiat cu un uluitor 0-1.

Iar misiunea Stelei se anunta, in continuare, una dificila, in conditiile in care urmeaza meciul cu Viitorul Constanta, formatie care are mare nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare. Laurentiu Reghecampf trebuie sa faca tactica pentru confruntarea cu Viitorul lui Hagi fara sa ia in calcule trei jucatori de baza, Cristi Tanase, Gardos si Piovaccari fiind suspendati.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger