AcasăSPORTSurpriza! Centralul Boucaut n-a gresit cand nu a dat penalty pentru Dinamo!

Surpriza! Centralul Boucaut n-a gresit cand nu a dat penalty pentru Dinamo!

Srdan Luchin cere lamuriri dupa ce Boucaut a dat penalty pentru Steaua

Imediat dupa derby-ul Steaua – Dinamo, toata lumea a luat foc acuzandu-l pe arbitrul de centru Alexandre Boucaut ca a refuzat „cainilor” o lovitura de la 11 metri. Ei bine, daca privim cu atentie faza din minutul 80, constatam ca belgianul nu s-a inselat.

Srdan Luchin cere lamuriri dupa ce Boucaut a dat penalty pentru Steaua

O fi MM Stoica un personaj demn de filmele de comedie, dar nimeni nu-i poate contesta arlechinului din Ghencea calitatile de om care se pricepe la fotbal.

Tucudean il impiedica pe Matei, nicidecum Chipciu!

Duminica seara, managerul general al Stelei a fost luat in colimator de toata presa pentru faptul ca a ras pe seama declaratiilor venite din tabara rivala, invinsii din „Derby de Romania” spunand ca arbitrul Alexandre Boucaut a furat pentru Steaua, nearcordand echipei lui Bonetti un penalty in minutul 80, la scorul de 1-1. „Au cerut penalty?! Pai, Dinamo n-au ajuns de doua ori in careu. Asta e gluma anului”, a spus Stoica, mass-media ajungand la concluzia ca managerul Stelei a „vazut al meci”.[youtube]fEDWLakx88A[/youtube]

MM Stoica ii sfatuieste pe "specialisti" sa-si cumpere ochelari

Ei bine, la cateva ore distanta, oficialul Stelei a demonstrat cu probe video faptul ca „fluierasul” din Belgia nu s-a inselat deloc la faza respectiva. MM Stoica a postat pe pagina de Facebook dovada irefutabila a faptului ca nu stelistul Chipciu l-a lovit in suprafata de pedeapsa pe dinamovistul Matei, ci coechipierul acestuia, Tucudean. Mandru de marea descoperire, managerul MM Stoica a lasat si un comentariu pentru cei care s-au grabit sa spuna ca Dinamo a avut penalty: „Cum facem, mici specialisti nervosi??? Notre respect, Monsieur Boucaut!”.

Cu toate acestea, „monsieur Boucaut” nu are o imagine prea buna in Belgia. In urma cu aproximativ o luna, Boucaut a arbitrat derby-ul Standard Liege -Andelecht Bruxelles. Echipa de pe „Stade de Sclessin” – preluata ulterior de Mircea Rednic – venea dupa patru infrangeri consecutive, avand o misiune ultradificila in fata campioanei en-titre. Surprinzator, Standard s-a impus cu 2-1, dar Anderlecht a criticat dupa meci prestatia centralului, care a refuzat oaspetilor DOUA lovituri de la 11 metri. Mai mult, in finalul sezonului trecut, la partida Anderlecht – FC Bruges, meci decisiv pentru castigarea titlului, Boucaut a acordat o lovitura de pedeapsa pentru gazde, la scorul de 1-0 pentru FC Bruges, faza contestata indelung de formatia vizitatoare. Anderlecht a egalat in min 90+4 si a devenit campioana. „Am dat ce am vazut. Niciodata nu ma gandesc la impactul deciziei mele. Si ce am vazut acum? Un jucator a patruns in careu si a fost faultat”, avea sa declare dupa meci Alexandre Boucaut. FC Bruges a depus o contestatie la liga profesionista, specificand ca titlul a fost castigat de Anderlecht doar prin intermediul arbitrului.

author avatar
Mihai Koblenko
1.638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger