AcasăSPORTSupraveghere video pe strazile din jurul Arenei Nationale

Supraveghere video pe strazile din jurul Arenei Nationale

Suporterii echipelor Dinamo si Steaua vor fi supravegheati cu 90 de camere video pe toate strazile din Sectorul 2 al Capitalei care duc spre Arena Nationala, atat inainte, cat si dupa terminarea partidei de joi.

Galeriile celor doua echipe vor fi atent monitorizate

Conform unui comunicat de presa al Primariei Sectorului 2, pentru asigurarea unor conditii de maxima siguranta pentru cetatenii care locuiesc in imediata vecinatate a Arenei Nationale, dar si pentru buna desfasurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate strazile de afluire si defluire a celor 55.000 de spectatori, se va urmari respectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si de conducatorii auto impuse special in perioada meciului, dirijarea traficului rutier si comportamentul suporterilor. De asemenea, vor fi monitorizate cu mare atentie fluxurile de suporteri si de catre patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale, pentru a se interveni de urgenta in cazul in care vor exista tulburari ale ordinii publice. In acelasi timp, comercializarea bauturilor alcoolice in zona Arena Nationala va fi interzisa joi, intre orele 17.00 – 23.30, pentru desfasurarea in siguranta a meciului.
Partida Steaua – Dinamo, contand pentru prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, este programata, joi, de la ora 20.30, pe Arena Nationala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger