AcasăSPORTSupravegheata de presedintele Iohannis, Simona Halep a debutat cu o victorie la...

Supravegheata de presedintele Iohannis, Simona Halep a debutat cu o victorie la Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei a debutat cu dreptul in confruntarea cu Spania, de la Galati, din primul tur al Grupei II Mondiale.

Simona Halep, locul 3 mondial, a avut nevoie de numai 70 de minute pentru a aduce primul punct echipei noastre. Constanteanca s-a impus, cu 6-2, 6-1, impotriva Silviei Soler Espinoza, locul 67 mondial, a doua jucatoare a Spaniei.

Simona Halep a fost supravegheata cu atentie de insusi presedintele Romaniei. Klaus Iohannis s-a tinut de cuvant si a mers la Galati pentru a sustine echipa Romaniei si pentru a canta imnul alaturi de sportivele noastre.

Vizita lui Iohannis a fost tratata cu mare atentie de fortele de ordine. Alaturi de Iohannis, in tribunele patinoarului din Galati, unde se desfasoara meciul, au luat loc afaceristul Ion Tiriac si Gabriel Oprea, ministrul de Interne.

In al doilea meci al zilei se infrunta Irina Begu, locul 34 mondial, si Garbine Muguruza, locul 24 in ierarhia WTA.

Duminica sunt programate meciurile Simona Halep – Garbine Muguruza si Irina Begu – Silvia Soler Espinosa. In cazul in care rezultatul este egal, 2-2, se va juca un meci de dublu pentru departajare, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu urmand sa le infrunte pe Lara Arruabarrena si Anabel Medina Garrigues.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger