AcasăSPORTSuporterilor nu le vine să creadă! Numărul jucătorilor depistați cu COVID la...

Suporterilor nu le vine să creadă! Numărul jucătorilor depistați cu COVID la Dinamo a crescut la 10

Doliu în fotbalul românesc

Continuă veștile rele din Ștefan cel Mare. După ce seara trecută se aflase o informație similară, despre un component al echipei de fotbal, oficialii dinamoviști au confirmat, de această dată sâmbătă după-amiază, alte trei rezultate pozitive la testarea pentru noul coronavirus. Semn că situația e îngrijorătoare la Dinamo.

”FC Dinamo București a anunțat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19”, sună mesajul postat atât pe site-ul Dinamo, cât și pe pagina oficială de Facebook a clubului alb-roșu.

Ca urmare a noilor vești, se știe oficial că sunt 10 jucători dinamoviști cu rezultat pozitiv la testările derulate în cursul acestei săptămâni.

Biroul de presă al clubului din Ștefan cel Mare subliniază, totodată, că în zilele următoare toți reprezentanții echipei vor face din nou testul Real Time PCR pentru diagnosticarea noului coronavirus.

Dinamo nu este singurul club afectat de această situație. Mai mult, din câte a confirmat Federația Română de Fotbal, au fost și mai mulți arbitri care au primit rezultate pozitive în urma testării pentru COVID-19.

187 afisari

1 COMENTARIU

  1. E deajuns sa calci pe un scuipat. Domnul Borcea spunea ca e cel mai scuipat om din tara. Probabil ca e usor sa iei boli.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger