AcasăSPORTSuporterii Stelei nu mai cred in minuni: "Eliminam Ajax-ul la anul si...

Suporterii Stelei nu mai cred in minuni: „Eliminam Ajax-ul la anul si la multi ani!”

Banse minime ca stadionul „National Arena” sa fie arhiplin diseara, la 22.05, ora de start a partidei Steaua – Ajax, mansa retur din 16-imile de finala ale Europa League.

Asa arata un bilet la meciul Steaua - Ajax

Oficialii clubului Steaua sperau intr-un nou record de audienta, insa rezultatul dezamagitor din tur, 2-0 pentru Ajax, a facut ca fanii „ros-albastrilor” sa nu mai caute cu disperare un tichet de intrare la meci.

National Arena nu va mai fi la fel de plin ca meciurile din toamna

Mai mult, numerosi suporteri s-au grabit sa puna la vanzare pe site-urile de specializate biletele deja cumparate! Disperati sa scape cat mai repede de ele, unii chiar sunt dispusi sa iasa in pierdere cativa lei numai sa recupereze o parte din investitie! Cu 24 de ore inaintea marelui joc, pe site-ul „okazii.ro” existau aproape 200 de anunturi cu bilete de vanzare la Steaua – Ajax, majoritatea dintre acestea fiind postate de fani din provincie.

Pe de alta parte, jucatorii olandezi au efectuat, ieri, antrenamentul oficial pe „National Arena” si s-au declarat dezamagiti de starea gazonului. La fel si jurnalistii din „Tara lalelelor”: „Suprafata de joc este mizerabila. In unele parti este doar pamant, nu mai exista iarba. Situatia este patetica”.

author avatar
Cristi Ionita
885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger