AcasăSPORTSuperstarul Ronaldo - la spital in pauza meciului cu Levante

Superstarul Ronaldo – la spital in pauza meciului cu Levante

Ronaldo s-a resimtit dupa cotul incasat

Real Madrid a obtinut, duminica seara, a patra victorie consecutiva, 2-1 pe terenul lui Levante, dar succesul i-a costat pe „galatici”, superstarul Cristiano Ronaldo ajungand la spital.

Ronaldo s-a resimtit dupa cotul incasat

Lovit de fundasul David Navarro, in timpul unui duel aerian, Cristiano Ronaldo a suferit o accidentare urata la ochiul stang. Portughezul a ramas pe teren, a deschis scorul, dar a fost inlocuit la pauza. Jose Mourinho a precizat, dupa incheierea partidei, ca „CR7” a fost dus la spital chiar in timpul pauzei.

Navarro a scapat fara eliminare

Atacantul a fost supus unor teste medicale, iar doctorii i-au recomandat, pentru inceput, repaus. Portughezul va rata, astfel, meciul amical pe care nationala tarii sale il va disputa, maine, impotriva Gabonului. Realul a fost supusa unui adevarat macel in disputa cu Levante, sapte dintre elevii lui Juan Ignacio Martinez fiind avertizati cu cartonas galben pentru interventii cel putin brutale. „Galacticii” raman pe locul 3 in Primera Division, la opt puncte in urma liderului FC Barcelona.

author avatar
Cristi Ionita
1.252 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger