AcasăSPORTSuperMario isi suna noaptea fosta iubita, o injura, apoi inchide!

SuperMario isi suna noaptea fosta iubita, o injura, apoi inchide!

TRALALA Balotelli, un fotbalist putin spus ciudat

Desi s-au despartit din aprilie, dragostea cu nabadai dintre atacantul Mario Balotelli si dansatoarea Rafaella Fico produce un nou scandal, frumoasa bruneta, gravida in cinci luni, acuzandu-l pe fotbalistul lui City ca vrea sa o oblige sa renunte la copil.

TRALALA Balotelli, un fotbalist putin spus ciudat

Amorezii s-au despartit dupa o cearta-monstru in care Rafaella l-a acuzat pe Balotelli ca a calcat de nenumarate ori pe bec, inclusiv cu Jennifer Thompson, o prostituata la serviciile careia ar fi apelat si Wayne Rooney, jucatorul lui Manchester United. Cand a aflat ca bruneta este gravida, Balotelli a declarat ca Rafaella vrea sa-si faca reclama pe seama lui si a solicitat un test de paternitate. Dispusa sa dea curs solicitarii, pentru a demonstra ca este gravida cu Balotelli, Rafaella a contraatacat, acuzandu-l pe SuperMario de hartuire.

DEPRESIE Rafaella are parte de acest tratament de 30 de ori pe noapte

Conform „The Sun”, starleta italianca sustine ca atacantul „cetatenilor” a sunat-o de peste 30 de ori pentru a-i adresa injurii, inclusiv la ore tarzii din noapte. Rafaella considera ca interesul fotbalistului este ca ea sa piarda sarcina.

author avatar
National
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger