AcasăSPORTSUPERKOMBAT: ZHURAVLEV a castigat finala de la Bucuresti

SUPERKOMBAT: ZHURAVLEV a castigat finala de la Bucuresti

SUPERKOMBAT Final Tournament, cea mai tare gala de K1 a anului din lume, s-a incheiat cu o mare surpriza, ucraineanul Pavel Zhuravlev reusind sa castige piramida, desi a ajuns in ziua galei la Bucuresti.

Zhuravlev a fost la un pas sa rateze marele eveniment din cauza conditiilor meteo. Avionul ucraineanului a fost intors de doua ori din drum dar, in cele din urma, Pavel a ajuns la Sala Polivalenta si i-a macelarit pe Benny Adegbuyi si Ismael Londt pentru a castiga o limuzina unicul racnet si un consistent premiu in bani.

Daca in semifinale a facut senzatie, rapunandu-l pe Benny in doar circa 25 de secunde, in finala, Zhuravlev a trebuit sa lupte 12 minute (o repriza suplimentara) cu Londt, desi ucraineanul a dominat clar si primele trei reprize.

Londt trecuse in semifinale de Sebastian Ciobanu, care a trebuit sa abandoneze in repriza a doua din cauza unei accidentari la pomete.

De altfel, gala de la Sala Polivalenta a fost dominata de meciurile incheiate inainte de limita sau in urma unor decizii extrem de greu de luat.

Hesdy Gerges l-a invins, prin knock-out in repriza a treia, pe americanul Carter Williams, dupa o lovitura de genunchi excelent plasata de egiptean, in timp ce Andrei Stoica l-a executat rapid pe lituanianul Arnold Oborotov, inca din prima repriza, pentru a deveni campionul mondial Superkombat la categoria -95 de kilograme.

In schimb, Raul Catinas l-a macelarit timp de noua minute pe americanul Mighty Mo, care a fost aplaudat la scena deschisa pentru ca a putut sa duca pe picioare numeroasele lovituri incasate.

Englezul Daniel Sam l-a invins la limita, 2-1, pe marocanul Ibrahim Aarab, iar francezul Freddy Kemayo l-a invins, de asemenea la limita, 2-1, pe ucraineanul Sergey Lascenko, desi acesta din urma a iesit destul de sifonat din ring.

author avatar
Cristi Ionita
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger