AcasăSPORTSuperkombat New Heroes vine in premiera in Romania pe 30 august cu...

Superkombat New Heroes vine in premiera in Romania pe 30 august cu mega invitati surpriza

Vineri, 30 august, la Targoviste va avea loc Superkombat New Heroes, prima gala de acest gen programata in Romania, iar la eveniment sunt asteptati invitati surpriza precum olandezul Malvin Manhoef.

Superkombat New Heroes este un concept nou pus la bataie de Eduard Irimia, presedintele Superkombat, iar galele de acest gen urmaresc descoperirea de noi talente in sporturile de contact. Iar la Targoviste, gala va avea ca scop si promovarea valorilor locale si, implicit, a orasului in sine ca destinatie turistica pentru fanii brandului Dracula.

Gala Superkombat New Heroes Targoviste va cuprinde noua meciuri in care vor evolua si nume consacrate ale circuitului precum Ionut Atodiresei sau fratii Andrei si Bogdan Stoica. In plus, acestia vor fi sustinuti din primul rand de Catalin Morosanu, Raul Catinas, Benny Adegbuyi sau legenda K1 Melvin Manhoef. Starul olandez, care i-a batut de-a lungul timpului pe Stefan Leko, Paul Slowinski, Ruslan Karaev sau Ramazan Ramazanov, il va avea implicat in gala pe unul dintre cei mai buni elevi ai sai, olandezul Kay Bult.

Considerat o mare speranta a K1, Kay Bult il va infrunta pe Danut Hurduc. De altfel, nu mai putin de cinci luptatori romani vor infrunta straini la Superkombat New Heroes. Bogdan Stoica se bate cu francezul Yohan Marsan, Andrei Stoica il infrunta pe algerianul Zinedine Lain, Ionut Atodiresei se bate cu grecul Kostas Papedelis, iar Ciprian Schiopu cu marocanul Ibrahim El Bouni.

Celelalte patru partide vor fi 100% romanesti si cel putin la fel de atractive: Cristian Milea – Claudiu Badoi, Cristian Ristea – Stefan Szomoru, Flavius Boiciuc – Daniel Lazar si Florin Niculae – Catalin Sacagiu.

Gala va fi transmis in direct de Sport.ro, dar drepturile de televizare au fost preluate si de alte posturi de televiziune din Canada, SUA, Croatia, Macedonia, Portugalia si chiar Angola. In plus, evenimentul va fi transmis si de Eurosport in peste 75 de tari, astfel ca Eduard Irimia, presedintele Superkombat, mizeaza pe o buna promovare a orasului Targoviste ca destinatie turistica.

author avatar
Cristi Ionita
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger