AcasăSPORTSuperkombat New Heroes, pentru prima data in Romania. La Targoviste se bat...

Superkombat New Heroes, pentru prima data in Romania. La Targoviste se bat marile sperante ale tarii in materie de K1!

Ionut Atodiresei este marea vedeta a galei Superkombat New Heroes

Sezonul de toamna al sporturilor de contact este prefatat, pe 30 august, cu Superkombat New Heroes Targoviste, prima gala de acest gen organizata in Romania.

Ionut Atodiresei este marea vedeta a galei Superkombat New Heroes

Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a introdus anul acesta si conceptul de „Superkombat New Heroes”, gale preliminarii prin intermediul carora oficialii Superkombat spera sa descopere vedetele de maine ale sporturilor de contact din intreaga lume.

Au fost organizate, deja, patru gale de acest gen (Croatia, Brazilia, Austria, Emiratele Arabe Unite) si, pe 30 august, Superkombat New Heroes vine pentru prima data si in Romania.

Andrei Stoica a fost descoperit gratie galelor preliminare

Mari sperante ale Romaniei in materie de K1 isi vor masura fortele la Targoviste, pe card existand deja o serie de nume interesante precum Claudiu „Printul” Badoi, Cristian „The Fastest” Milea, Amansio Paraschiv, Flavius Boiciuc sau Cristian Schiopu. Evident, nu vor lipsi vedetele locale precum Cristian Ristea si Catalin Sacagiu.

Gala va beneficia si de trei super-fight-uri ultimul racnet in care vor fi implicate trei vedete super-consacrate precum Ionut Atodiresei si fratii Andrei si Bogdan Stoica.

Bogdan Stoica a facut senzatie la Superkombat New Heroes Dubai

“Va fi prima gala de acest gen care va avea loc in tara noastra dupa ce, din ianuarie, atunci cand am lansat conceptul New Heroes, am cautat eroi pe trei continente. Sper ca macar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Targoviste sa calce pe urmele lui Morosanu, Iftimoaie sau Atodiresei. Fratii Stoica si Benny Adegbuyi au fost descoperiti la gale de selectie si acum au ajuns sa fie apreciati la nivel mondial, asa ca oricand poate rasari un nou viitor campion. O parte dintre invingatorii de la Targoviste vor fi invitati sa lupte pe viitor in circuitul World Grand Prix”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Evident, gala are si un plan de a pune in evidenta istoria si valorile locale, mai ales ca va fi transmisa la nivel mondial si vorbim despre Targoviste, fosta capitala a Tarii Romanesti si resedinta domnitorului Vlad Tepes.

“Imi place mult istoria si ma bucur ca vom avea ocazia sa luptam intr-un loc de traditie incarcat de legende. Vom fi precum generalii lui Vlad Tepes in ring, fara mila pentru adversari”, a declarat veteranul Ionut Atodiresei, care va infrunta un sportiv din Turcia, tara-urmasa a Imperiului Otoman, marele dusman al lui Tepes.

Programul complet al galei va fi anuntat saptamana viitoare.

author avatar
Cristi Ionita
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger