AcasăSPORTSuperkombat importa luptatori din Azerbaidjan, via Viena

Superkombat importa luptatori din Azerbaidjan, via Viena

Zabit Samedov

In ciuda despartirii de cei de la K1, organizatorii Superkombat raman in top cu unul dintre cele mai tari circuite de arte martiale din lume, iar urmatorul eveniment gazduit sub egida Superkombat se anunta a fi unul exploziv.

Zabit Samedov

Pentru a demonstrat impactul Superkombat la nivel global, presedintele Eduard Irimia a programat pentru 10 mai, la Viena, o confruntare internationala intre cei mai buni 11 luptatori de K1 din Azerbaidjan si o selectionata mondiala.

De departe cel mai greu nume de pe card este Zabit Samedov, cel mai cunoscut luptator azer. In varsta de 29 de ani, Samedov are 74 de victorii si numai 11 infrangeri suferite in meciuri disputate pe reguli de K1. Printre altele, azerul a fost campion K1 Ungaria si campion K1 Letonia in 2006, campion K1 Marseille si vicecampion K1 Las Vegas in 2007, vicecampion K1 Europa in 2008 si campion K1 Lodz in 2009.

Samedov, care are la activ victorii obtinute impotriva unor adversari precum Sergei Lascenko, Raul Catinas, Ray Sefo, James Phillips sau Tony Gregory, il va infrunta, in main-event-ul Superkombat New Heroes Viena, pe polonezul Wieslaw Kwasniewski.

In afara de cei doi luptatori, pe card se mai afla nume grele precum austriacul Fadi Merza, olandezul Sam Tevette, bosniacul Muamer Tufekcic sau romanul Cristian Milea.

Luptatorii care se vor remarca in cadrul acestei gale au sansa sa semneze contracte de colaborare cu Superkombat si chiar sa se antreneze in Romania.

author avatar
Cristi Ionita
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger