Cauta

Superkombat: Bogdan Stoica, knock-out dupa accidentul de motocicleta

La noua luni dupa accidentul de motocicleta suferit, Bogdan Stoica a revenit cu o victorie stralucitoare in ringul de K1, „Badr Hari de Romania” reusind sa-si faca knock-out adversarul sambata seara, la Superkombat World Grand Prix Oradea.

Primul grand prix din circuitul Superkombat pe 2013 a fost unul extrem de spectaculos, cele mai multe meciuri incheindu-se inainte de limita.

Intr-unul dintre meciurile vedeta, Bogdan Stoica l-a facut knock-out, in repriza a doua, pe italianul Romano Romasco, dupa ce si-a tavalit bine de tot adversarul.

Desi a avut in fata un adversar dificil, Bogdan a demonstrat ca pauza de un an nu si-a spus cuvantul si este gata sa se bata din nou la cel mai inalt nivel.

Extrem de ciudat a fost meciul dintre Benjamin Adegbuyi si marocanul Mohamed Bellezar. Africanul a intrat in ring cu piciorul deja bandajat, iar dupa prima lovitura incercata a inceput sa schioapete, intalnirea incheindu-se in aproximativ sapte secunde, cu victoria prin knock-out tehnic a lui Benny.

Bosniacul Muamer Tufekcic a castigat piramida de patru, desi finala cu Jairzinho Rozenstruik lasa ceva semne de intrebare.

Surinamezul a parut sa controleze lupta, dar Tufekcic a „furat” decizia pe final si s-a impus, cu 2-1.

In semifinale, Tufekcic il facuse knock-out, in repriza a doua, pe Corrie Robbins, iar Rozenstruik s-a chinuit, patru runde, cu rusul Nikolaj Falin.

Gala a avut si un moment mai degraba negru, Sandu Lungu, favoritul publicului, pierzand, prin descalificare, infruntarea cu englezul Jason Dutton.

Sandu a avut in fata un adversar mai slab si a controlat meciul, dar, un moment de uluiala l-a facut sa incerce un procedeu de arte martiale mixte, iar apoi a avut intentia de a-si lovi adversarul deja cazut la podea, moment in care arbitrul de ring a incheiat disputa.

Chiar si asa, Dutton a anuntat ca este gata sa-i acorde revansa lui Sandu, semn ca iubitorii sporturilor de contact vor avea posibilitatea sa vada inca un show marca „Muntele Bihorului”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version