AcasăSPORTSuperkombat: Bogdan Stoica, knock-out dupa accidentul de motocicleta

Superkombat: Bogdan Stoica, knock-out dupa accidentul de motocicleta

La noua luni dupa accidentul de motocicleta suferit, Bogdan Stoica a revenit cu o victorie stralucitoare in ringul de K1, „Badr Hari de Romania” reusind sa-si faca knock-out adversarul sambata seara, la Superkombat World Grand Prix Oradea.

Primul grand prix din circuitul Superkombat pe 2013 a fost unul extrem de spectaculos, cele mai multe meciuri incheindu-se inainte de limita.

Intr-unul dintre meciurile vedeta, Bogdan Stoica l-a facut knock-out, in repriza a doua, pe italianul Romano Romasco, dupa ce si-a tavalit bine de tot adversarul.

Desi a avut in fata un adversar dificil, Bogdan a demonstrat ca pauza de un an nu si-a spus cuvantul si este gata sa se bata din nou la cel mai inalt nivel.

Extrem de ciudat a fost meciul dintre Benjamin Adegbuyi si marocanul Mohamed Bellezar. Africanul a intrat in ring cu piciorul deja bandajat, iar dupa prima lovitura incercata a inceput sa schioapete, intalnirea incheindu-se in aproximativ sapte secunde, cu victoria prin knock-out tehnic a lui Benny.

Bosniacul Muamer Tufekcic a castigat piramida de patru, desi finala cu Jairzinho Rozenstruik lasa ceva semne de intrebare.

Surinamezul a parut sa controleze lupta, dar Tufekcic a „furat” decizia pe final si s-a impus, cu 2-1.

In semifinale, Tufekcic il facuse knock-out, in repriza a doua, pe Corrie Robbins, iar Rozenstruik s-a chinuit, patru runde, cu rusul Nikolaj Falin.

Gala a avut si un moment mai degraba negru, Sandu Lungu, favoritul publicului, pierzand, prin descalificare, infruntarea cu englezul Jason Dutton.

Sandu a avut in fata un adversar mai slab si a controlat meciul, dar, un moment de uluiala l-a facut sa incerce un procedeu de arte martiale mixte, iar apoi a avut intentia de a-si lovi adversarul deja cazut la podea, moment in care arbitrul de ring a incheiat disputa.

Chiar si asa, Dutton a anuntat ca este gata sa-i acorde revansa lui Sandu, semn ca iubitorii sporturilor de contact vor avea posibilitatea sa vada inca un show marca „Muntele Bihorului”.

author avatar
Cristi Ionita
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger