AcasăSPORTSuperkombat aduce cei mai talentati sportivi din lume in Romania

Superkombat aduce cei mai talentati sportivi din lume in Romania

Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a anuntat, vineri, infiintarea la Bucuresti a Academiei Superkombat Metrorex, unde cei mai talentati sportivi din intreaga lume vor veni sa se pregateasca.

Superkombat organizeaza in acest inceput de an preselectii la nivel mondial in 10 tari diferite de pe 4 continente (Grecia, Germania, Anglia, Croatia, Egipt, Cipru, Bulgaria, Brazilia, SUA si Romania), iar castigatorii preselectiilor vor fi adusi la Bucuresti, unde vor primi burse de excelenta.

Eduard Irimia vrea ca sportivii talentati sa nu aiba grija zilei de maine, ei urmand a primi cazare, mancare si antrenament precum la cele mai importante cluburi din Olanda, patria sporturilor de contact.

In plus, unul dintre cei care se vor ocupa de pregatirea sportivilor va fi super-starul Ionut Iftimoaie, acesta urmand a fi directorul unei echipe de top denumita „Iftimoaie Team Metrorex”.

La evenimentul de astazi, ce a consfiintit colaborarea dintre Superkombat si Metrorex, au participat nume grele ale sportului romanesc precum antrenorul de fotbal Ioan Andone.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger