AcasăSPORTSuperkombat, actiune caritabila cu marea speranta a Hollywood-ului

Superkombat, actiune caritabila cu marea speranta a Hollywood-ului

Actorul american Paul Logan, marea speranta a filmelor de actiune de la Hollywood, va sosi joi, la Bucuresti, pentru noul proiect cinematografic initiat de promotorul Eduard Irimia, dar totodata va efectua si un antrenament demonstrativ alaturi de mai multe vedete autohtone pentru ajutorarea unor cazuri sociale.

Impreuna cu Bogdan Vladau, Victor Slav, esteticianul vedetelor Kasem, Dana Savuica, campionii din Superkombat, Benjamin Adegbuyi si Ciprian Sora, Florentina Opris, Dan Helciug si Catalin Cazacu, Logan va participa joi, incepand cu ora 18.00, la „Celebrity fitness” de la World Class, din incinta Mall Promenada, acolo unde fiecare minut de antrenament va ajuta un elev sa beneficieze de rechizite si papetarie pentru intreg anul scolar care tocmai a inceput.

O ora mai tarziu, la Trickshot Restaurant/Bowling, tot in cadrul Mall Promenada, va avea loc un meci de skandenberg intre vedete, duelul principal urmand a fi cel dintre Paul Logan si modelul Bogdan Vladau. Dacă joi vor fi adversari, vineri, de la ora 19.00, la Sunshine Events din Pipera, Logan si Vladau vor face echipa pentru a le premia pe cele mai bine cotate doamne din Romania in cadrul galei „Femei de Succes”.

Eduard Irimia este cunoscut si pentru numeroasele actiuni caritabile puse la cale

Cu peste 50 de roluri la activ si un adevarat sex-simbol in SUA, Paul Logan este considerat de site-urile de specialitate drept „diamantul neslefuit al cinematografiei americane” si o mare speranta a filmelor de actiune.

Paul Logan a fost invitat la Bucuresti de Eduard Irimia, presedintele Superkombat, care a decis sa intre in industria cinematografica din postura de producator. Actorul american are centura neagra in karate si este mare fan al sporturilor de contact.

author avatar
Cristi Ionita
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger