AcasăSPORTSuperDan l-a infuriat pe temutul Kadarov

SuperDan l-a infuriat pe temutul Kadarov

Ieri, „Spaima Rusiei”, porecla primita de neinfricatul lider cecen, n-a avut replica in fata tacticii gandite de Dan Petrescu.

Dan Petrescu, bucuros dupa succesul din Cecenia

De regula, Terek Groznai nu se implica in lupta pentru titlu din Rusia, are cu totul alte ambitii, doua dintre ele foarte clare si binecunoscute de adversare: echipa nu retrogradeaza si nu prea pierde meciurile de pe teren propriu.

Ramzan Kadarov, temutul lider cecen

In aceasta stagiune, insa, cecenii sunt pusi pe fapte mari. Au dominat in primele etape, apoi au inceput sa dea rateuri. Deloc impresionat de atmosfera de la Groznai, Dan Petrescu a venit, ieri, in Cecenia cu ganduri razboinice: si-a anuntat obiectivul (victorie) si chiar l-a realizat.

Doua goluri a inscris Kurany la Groznai

Dinamo Moscova, clubul FSB-ului rusesc, s-a impus cu 2-1, innebunindu-l pe Ramzan Kadarov, care turba de furie in loja oficiala. Terek este a patra victima de calibru consecutiva facuta de Petrescu, dupa Zenit St.Petersburg (invinsa cu 3-0 la masa verde), Spartak Moscova (5-1) si Rubin Kazan (3-0). Succesul in fata celor de la Spartak a dus si la demiterea tehnicianului Unai Emery, iar probleme are si Kurban Berdyev, de la Rubin. Presa rusa deja il considera dat afara.

La 4 puncte de locul Europa League

In urma victoriei din Cecenia, Dinamo Moscova a acumulat 30 de puncte, patru mai putine decat Terek Groznai, ultima clasata (5) pe un loc de Europa League. In etapa urmatoare, Dinamo intalneste, pe teren propriu, Lokomotiv Moscova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger