AcasăSPORTSuperDan califica Krasnodarul, dar descalifica fanii

SuperDan califica Krasnodarul, dar descalifica fanii

Petrescu, un antrenor temperamental

Tehnicianul roman a calificat Kuban Krasnodar in play-off-ul primei ligi ruse, insa performanta a fost umbrita de evenimentele petrecute in timpul si dupa jocul de sambata, cu Krylya Sovietov Samara.

Petrescu, un antrenor temperamental

Rezultatele etapei a 28-a din prima liga rusa au risipit emotiile pentru Kuban Krasnodar: echipa pregatita de Dan Petrescu a obtinut punctul necesar calificarii in play-off, remizand pe teren propriu cu Krylya Sovietov, scor 1-1. Trebuia sa fie un prilej de sarbatoare pentru gazde, insa confruntarea s-a terminat in huiduielile spectatorilor si cu o altercatie verbala intre Petrescu si Nenad Djordjedic, fundas la Krylya. La finalul intalnirii, „Bursucul” a avut un schimb dur de replici cu aparatorul sarb, in altercatia dintre cei doi intervenind si membrii staff-ului tehnic al celor de la Krylya. Conflictul a fost stins de interventia lui Andrei Kobelev, antrenorul oaspetilor, „gazeta.ru” notand ca romanul n-a putut fi potolit usor, mai ales ca fusese injurat.

Kuban si Krylya au incheiat la egalitate, scor 1-1

La conferinta de presa, Petrescu a refuzat sa-si expuna o parere fata de acest subiect, comentand doar reactia fanilor din Krasnodar: „Nu pot intelege un lucru. Dupa 28 de etape, Kuban este pe locul 6, dar suporterii ne huiduie. Au avut comportamentul asta si in timpul jocului si nu mi se pare normal. As dori mai mult sprijin din partea lor”.

Duel cu Rubin si Spartak pentru „Europa League”

Este pentru prima data in istoria lui Kuban cand gruparea din Krasnodar poate ajunge in cupele europene, o performanta cu atat mai notabila cu cat formatia „Bursucului” a promovat la inceputul acestui an. Adversare la obtinerea unui loc de Europa League sunt Rubin Kazan, Spartak Moscova si Lokomotiv Moscova, fiind greu de crezut ca trupa lui Dan Petrescu se poate implica in lupta pentru titlu, dusa de Zenit, TSKA si Dinamo Moscova. Teoretic, sezonul regulat se termina peste doua runde, apoi vor urma cate 14 partide pentru fiecare in play-off, confruntari care vor avea loc in primavara lui 2012.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger