AcasăSPORTSuper-starul NBA Kevin Durant s-a logodit

Super-starul NBA Kevin Durant s-a logodit

Kevin Durant, unul dintre cei mai in voga baschetbalisti ai momentului, a anuntat ca este gata sa-si uneasca destinul cu iubita sa, Monica Wright.

Cei doi sunt impreuna de aproape un an, iar specialistii sustin ca Monica si Kevin alcatuiesc „cel mai cunoscut cuplu de baschetbalisti din lume”.

Durant (25 de ani), inaintasul lui Oklahoma City Thunder, are deja la activ patru selectii in NBA All Star Game, fiind desemnat si MVP in 2012, cand a reusit 36 de puncte pentru Selectionata Vestului.

Monica (25 de ani) joaca in Liga feminina Nord-Americana, la Minnesota Lynx, dar a jucat si in Europa, la formatia turca Botas Adana Petroleum.

Desi inca nu au stabilit data nuntii, Kevin Durant a anuntat, pe un celebru site de socializare, ca rolul de cavaler de onoare va fi jucat de Ty Lawson, cel mai bun prieten al sau, actualul jucator al lui Denver Nuggets.

Interesant este ca Durant a jucat in intreaga cariera de baschetbalist profesionist cu numarul 35 pe tricou in memoria lui Charles Craig, antrenorul care l-a descoperit si care a fost ucis la varsta de 35 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger