AcasăSPORTSuper Sorana: victorie antologica la Australian Open

Super Sorana: victorie antologica la Australian Open

Brooklyn Decker

Intr-o perioada in care cariera targovistencei se afla in cadere libera, Sorana Cirstea a obtinut, ieri, o victorie senzationala, 7-6, 6-3 cu Samantha Stosur, locul cinci mondial, chiar pe terenul australiencei.

Victoria cu Samantha i-a adus Soranei 33.300 de dolari si 100 de puncte WTA

Supravegheata atent, din tribune, de Liliana, mama sa, Sorana a intrat relaxata pe “Rod Laver Arena”, terenul numarul 1 al complexului de la Melbourne, si a dat tot ce avea mai bun pentru o victorie istorica la un turneu de Grand Slam, un succes care a intristat intreaga asistenta. Evolutia frumoasei tenismene a amintit de vremea cand Sorana ajungea in sferturile de finala de la Roland Garros, in primavara lui 2009. Extrem de fericita dupa victoria obtinuta in 91 de minute, impotriva campioanei de la US Open din 2011, Sorana a legat cu greu doua-trei cuvinte la finalul disputei, dar a avut puterea sa spuna ca: “Este o victorie mare, dar voi ramane cu picioarele pe pamant. Toata presiunea era pe umerii adversarei mele, dar de acum inainte lucrurile se vor schimba. Toata lumea va fi cu ochii pe mine”.

Samantha

Pentru Sorana urmeaza disputa cu poloneza Urszula Radwanska, cea mai mica dintre surorile Radwanska, ocupanta locului 99 mondial. Cele doua jucatoare si-au impartit victoriile pana acum. Urszula a batut-o pe Sorana la Bangkok, in 2007, scor 6-0, 6-3, iar jucatoarea noastra si-a luat revansa un an mai tarziu, cand s-a impus la Hobart, cu 6-4, 6-1. Altfel, celelalte trei romance care au evoluat ieri, in primul tur de la Australian Open, au pierdut: Carla Navarro – Irina Begu 6-1, 7-5; Vera Zvonareva – Alexandra Dulgheru 7-6, 6-7, 6-3 si Roberta Vinci – Alexandra Cadantu 6-0, 6-1.

Davidenko sare la gatul lui Federer

Nikolai Davidenko

Dupa ce Rafael Nadal i-a reprosat elvetianului ca trage sforile pentru a evita canicula si a juca numai in nocturna, Nikolai Davidenko l-a luat si el la rost pe Roger Federer. Rusul il acuza ca, in calitatea sa de presedinte al Consiliului Jucatorilor, Federer nu a facut nimic pentru a rezolva macar o parte dintre numeroasele nemultumiri ale tenismenilor profesionisti. “Nu stiu de ce Federer nu vrea sa-i ajute pe jucatori. El este un tip simpatic si nu vrea sa-si creeze probleme, vrea doar sa priveasca lucrurile din exterior. Este foarte simplu sa stai, sa nu faci nimic si apoi sa zici ca totul va fi bine” a spus Davidenko.

Sotia, talismanul lui Roddick

Brooklyn Decker

Americanul Andy Roddick (29 de ani) s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Australian Open (6-3, 6-4, 6-1 cu Robin Haase) in aceeasi zi in care Brooklyn Decker (24 de ani), sotia sa, a fost desemnata cea mai sexy iubita sau sotie a unui sportiv de catre revista “Esquire”. Cei doi s-au casatorit in 2009, iar la sfarsitul anului trecut au existat zvonuri de divort, Andy fiind nemultumit de aparitiile tot mai dezbracate ale sotiei sale. Daca Brooklyn a castigat duelul cu Irina Saik, logodnica lui Cristiano Ronaldo, pentru Andy urmeaza un meci mult mai dificil, el urmand sa dea piept la Melbourne cu un alt veteran al circuitului, Lleyton Hewitt.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger