AcasăSPORTSuper-Rapid: Lazar si Zicu, "bombele" lui Copos!

Super-Rapid: Lazar si Zicu, „bombele” lui Copos!

Ianis Zicu s-a transferat anul trecut la Pohang Steelers

Finantatorul Rapidului negociaza de cateva zile cu fostii jucatori „feroviari” Costin Lazar si Ianis Zicu. In prezent in Coreea de Sud, machidonul recunoaste ca vrea sa se intoarca „acasa, in Grant”.

Ianis Zicu s-a transferat anul trecut la Pohang Steelers

Cele mai avansate discutii sunt cu ex-capitanul Costin Lazar. Ramas la PAOK Salonic fara sprijinul antrenorului demisionar Ladislau Bölöni, cel care l-a adus la echipa, internationalul roman agreeaza o revenire la Rapid, „dar numai in aceleasi conditii financiar ca-n Grecia”, afirma apropiatii jucatorului.

Costin Lazar a fost adus la PAOK Salonic de Ladislau Bölöni

Pe de alta parte, desi l-a cumparat pe brazilianul Renan, George Copos inca mai suspina dupa Ianis Zicu, atacantul care a adus ultimul trofeu in vitrina giulestenilor, Cupa Romaniei din 2008. In prezent, Ianis se afla sub contract cu gruparea sud-coreeana Pohang Steelers, dar declara ca asteapta oferta rapidistilor pentru a se intoarce acasa: „Niciodata nu am sa neg faptul ca imi doresc sa joc din nou la Rapid, dar totul depinde de conducerea clubului. Repet, eu imi doresc sa simt din nou starea de spirit din Giulesti si sper sa ma bucur inca o data alaturi de suporteri dupa castigarea unui trofeu”. Pana acum, la Rapid au fost adusi Renan Silva, Milisavlevici, Goga, Abrudan si Albut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger