AcasăSPORTSuper Petrolul 2014: Mutu – Wesley pentru titlu!

Super Petrolul 2014: Mutu – Wesley pentru titlu!

Echipa cu cel mai spectaculos fotbal din Liga 1 se pregateste sa dea atacul final la titlul de campioana. Pentru un ”dream team” cum n-a existat la Ploiesti, antrenorul Cosmin Contra are liber la transferuri din partea conducerii clubului Petrolul!

Wesley Lopes si Adrian Mutu, doi fotbalisti spectaculosi
Adrian Mutu

L-a convins pe Adrian Mutu sa se alature proiectului sau, dar ”Gurita” viseaza mai departe de atat. Convins ca ”Briliantul” este omul ideal care-l poate pune in valoare, Cosmin Contra planuieste sa-l readuca in Liga 1 pe brazilianul Wesley Lopes. La 33 de ani, cel mai bun marcator strain din istoria campionatului romanesc inca mai poate ajuta o echipa sa faca performanta, consider Contra, motiv pentru care ploiestenii au luat, deja, contact cu “magicianul” sud-american. “Wesley si-a rezolvat situatia cu gruparea saudita Al Hilal si acum poate semna cu orice formatie doreste. Sunt sanse reale ca el sa revina in Liga 1, mai ales ca se poarta discutii in acest moment cu echipe din fruntea clasamentului, care si-au exprimat dorinta de a-l achizitiona; in plus, chiar el vrea foarte mult sa se intoarca in Romania“, a dezvaluit agentul Lucian Marinescu la Digi Sport. Liber de contract dupa experienta araba, Wesley Lopes se regaseste in prezent acasa, la Rio de Janeiro.

Despre valoarea Petrolului a vorbit si Lucian Sanmartean, poate cel mai ethnic fotbalist din campionat: “Anul asta, trupa lui Contra pare o echipa echilibrata, cu multi jucatori de valoare, cu un staff si un public extraordinari. Cred ca vor avea un cuvant greu de spus in fotbalul nostru”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
796 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger