AcasăSPORTSuper-campionul K1 Semmy Schilt si-a tras antrenor roman

Super-campionul K1 Semmy Schilt si-a tras antrenor roman

Schilt si Horia Radulescu lucreaza impreuna la “Golden Glory”

Aflat in plin program de pregatire pentru confruntarea cu Errol Zimmerman de sambata, de la Stockholm, olandezul, de patru ori campion mondial K1, a apelat la serviciile tehnicianului roman Horia Radulescu.

Horia a devenit unul dintre apropiatii campionului olandez

Schilt este membru al echipei olandeze “Golden Glory”, formatie care are incheiat un contract de colaborare cu “Academia de Lupte Ciprian Sora”. In baza acestei relatii, Schilt a sustinut mai multe seminarii de arte martiale la Bucuresti, iar sportivii si tehnicienii romani au constant posibilitatea de a se antrena sau de a studia la celebra grupare din Breda.

Schilt si Horia Radulescu lucreaza impreuna la “Golden Glory”

Conform luptatorii.ro, Schilt a ramas placut impresionat de modul in care Horia Radulescu, poate cel mai cunoscut antrenor roman din K1, lucreaza cu elevii sai si l-a chemat pe acesta in Olanda, pentru a-l ajuta inainte de meciul cu Errol Zimmerman. Tehnicianul a acceptat pe loc, desi stia ca antrenamentele cu Schilt sunt extrem de dure, “Turnul din Rotterdam” avand 2,12 metri inaltime si 137 de kilograme. Prezent la Bucuresti in noiembrie 2009, pentru o serie de antrenamente efectuate la “Academia de Lupte Ciprian Sora”, Semmy Schilt a “surprins” live momentul in care tanarul luptator moldovean Vitalie Mitu si-a pierdut viata. Initial s-a zvonit ca acesta ar fi murit din cauza unei lovituri incasate chiar de la super-campionul olandez, in timpul unei reprize de sparring. Raportul INML a aratat, insa, ca Mitu a murit din cauza unui edem pulmonar si a unei pneumonii acute.

author avatar
Cristi Ionita
1.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger