AcasăSPORTSunt dezamagit de Burleanu!

Sunt dezamagit de Burleanu!

Burleanu l-a dezamagit crunt si pe Duckadam

Presedintele de imagine al clubului Steaua si-a luat avant si pare de neoprit. Ultima tinta din vizorul lui Helmuth Duckadam este chiar Razvan Burleanu, seful Federatiei Romane de Fotbal.

Burleanu l-a dezamagit crunt si pe Duckadam

De parca Steaua n-ar avea destule probleme in acest prim trimestru din 2015, eroul de la Sevilla mai deschide un front, dupa cele cu MApN si fanii din Ghencea. De data aceasta, Duckadam ataca intreaga conducere a FRF, de care se declara dezamagit. „Eu sunt dezamagit de actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal. Am avut asteptari mult mai mari. Hotararile lor nu sunt dintre cele mai favorabile pentru fotbal.  Daca vom continua in acest ritm, vom mai avea 4-5 echipe maxim. Campionatul intern va fi intr-un an, doi sub campionatul Bulgariei”.
In prezent, aproape jumatate dintre cluburile prim-divizionare sunt in stare de insolventa. Ultima grupare inscrisa cu o astfel de cerere la tribunal este FC Brasov.

Argaseala cere „rabdare si tutun” pana in mai

Presedintele care conteaza la Steaua, Valeriu Argaseala (foto), le cere suporterilor „rabdare si tutun” in chestiunea marcii si a palmaresului. „Vedeti, si domnul ministru Mircea Dusa a pus punctul pe «i»: atat timp cat se respecta regulamentele si regulile, trebuie sa fie rabdare. In jurul lunii mai se va termina totul. Vine evaluatorul, care isi va spune punctul de vedere, vede ce e cu marca, apoi ne anunta cat costa. Doua luni, doua luni si jumatate. Suporterii trebuie sa inteleaga ca lucrurile se fac legal, ca trebuie respectate termenele. Legea este una pentru toti”, a explicat Valeriu Argaseala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger