AcasăSPORTSumudica: "Sunt bolnav dupa fotbal. Obsesia mea e sa bat Steaua si...

Sumudica: „Sunt bolnav dupa fotbal. Obsesia mea e sa bat Steaua si Dinamo!”

Marius Sumudica

Tehnicianul formatiei FC Brasov, Marius Sumudica, a acordat un interviu site-ului oficial al gruparii ardelene, in care spune ca este „bolnav dupa fotbal” si principala sa obsesie este sa „bata Steaua si Dinamo”.

Marius Sumudica

„Sunt un tip coleric, profesionist in ceea ce face, dar inca lipsit de echilibru. Daca imi voi gasi echilibrul si ma voi comporta ca atare in ceea ce priveste fenomenul fotbal, la meciuri, antrenamente, conferintele de presa, cu siguranta voi deveni unul dintre cei mai buni antrenori din tara. Cel mai mult la oameni detest ipocrizia si perversitatea. Imi place ca atunci cand discut cu cineva sa spuna lucrurilor pe nume cum fac si eu, nu sa umble pe la spate, incercand sa-ti dea in cap. Cel mai mult regret faptul ca am reusit sa duc la bun sfarsit contractul cu Rapid, atunci cand am fost demis dupa etapa a 29-a, iar obsesia mea numarul 1 este sa bat Steaua si Dinamo.

Nu-mi inchipui viata fara fotbal. Fotbalul este cel mai frumos lucru pe care mi l-a dat Dumnezeu sa-mi castig existenta facand ceea ce-mi place cel mai mult. Meciurile de fotbal si clipele petrecute cu familia sunt cele mai relaxante. Sunt bolnav dupa fotbal”, a declarat Sumudica.

Sumudica le-a transmis fanilor brasoveni sa aiba incredere in el si in echipa. „Acum sunt concentrat doar la ceea ce se intampla la FC Brasov. Este adevarat ca am o slabiciune pentru Rapid, dar acest lucru nu are nimic de a face cu profesionalismul meu. Vreau ca fanii brasoveni sa aiba incredere in mine si le spun ca imi doresc enorm de mult sa bat Rapidul, in etapa a 23-a, la Brasov, a subliniat tehnicianul.

author avatar
Ciprian Purice
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger