AcasăSPORTSumudica, seara de Oscar

Sumudica, seara de Oscar

Sumudica este cel mai tare actor din fotbalul romanesc

Daca se disputa cu cateva saptamani in urma, meciul Astra – Dinamo putea intra in cursa pentru castigarea unui Oscar.

Sumudica este cel mai tare actor din fotbalul romanesc

Evident, cu Marius Sumudica in rolul actorului principal. Antrenorul liderului campionatului sustine in continuare ca a fost lovit in cap cu doua monede de 50 de bani, desi pe imagini se vede clar ca Sumudica este lovit in umarul stang cu o bricheta, dupa care se intoarce si acuza o lovitura la cap. Ieri, Sumudica a declarat: „Am vazut ca toata lumea spune ca am simulat. Nu e adevarat. Am fost lovit in cap cu doua monede de 50 de bani, sunt zgariat. M-am intors si am gasit monedele pe care le-am dat arbitrului. Nu e normal. Au zburat zeci de brichete pe langa mine. Pe iarba era si un telefon, un Nokia mai vechi, vai de mama lui!”.
Referitor la scandalul cu Ionel Danciulescu, iscat in timpul partidei, „Sumi” a explicat de la ce a pornit totul: „L-am luat pe Danciulescu sa-i spun sa vorbeasca el cu suporterii dinamovisti, sa ii calmeze. S-a smucit si de aia a fost senzatia ca ne-am bruscat. Mircea Rednic a venit la mine razand si mi-a zis «Lasa, ma, ce ti-a dat?!». I-am spus ca am luat un ban in cap. Dupa goluri, ne-am facut unul altuia diferite semne, dar la final ne-am imbratisat. Rednic a facut o echipa foarte buna. Fara el, Dinamo nu ajungea unde este acum”.

„Suntem campionii morali”

Pentru Marius Sumudica, Astra este campioana Ligii 1, iar modul de desfasurare al play-off-ului nu reprezinta altceva decat o nedreptate facuta echipei din Giurgiu. „I-am felicitat pe jucatorii mei pentru ca sunt campionii morali ai acestui sezon. Acum incepe un alt campionat, pe care nu stiu daca il vom mai castiga. Va fi foarte greu, dar ne vom lupta”, a incheiat Sumudica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger