AcasăSPORTȘumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad....

Șumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. I s-a găsit deja înlocuitor

marius sumudicaȘumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. I s-a găsit deja înlocuitor

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, fiind învinsă în manșa secundă a play-off-ului de Steaua Roșie Belgrad cu 2-1, pe stadionul din Cluj-Napoca. Marius Șumudică, antrenorul echipei CFR Cluj, și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat în direct la televizior că l-a demis pe Șumudică, cât și pe Copilu, după eliminarea din Europa League. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică, potrivit Gazetei Sporturilor. Din sursele sport.ro, pe lângă Dan Petrescu, Bogdan Mara s-ar întoarce și el la CFR Cluj.

Patronul echipei clujene s-a înfuriat după un nou eșec în fața sârbilor și a demis întreg staff-ul de la CFR, în frunte cu Marius Șumudică, chiar dacă antrenorul spunea la conferința de presă că nu are motiv să plece din Gruia, pentru că a calificat echipa în grupele Conference League și este pe primul loc în campionat.

De furia lui Varga nu au scăpat nici Marian Copilu, președintele clubului, și Ionuț Ivașcu, pe care patronul CFR-ului îi consideră responsabili pentru campania de achiziții săracă din această vară, aceștia plătind cu postul.

Marius Șumudică, discurs lipsit de vlagă

Marius Șumudică și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. „Ce să mai, nu mai știu, mă aștept la orice. Nici nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty. Am făcut acea gafă. Lor li s-a dat acel penalty în minutul patru, e greu să joci de la 0-1, dar îmi felicit jucătorii.

Au fost momente când am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. I-am încurajat în vestiar, le-am zis să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Steaua Roșie n-a avut nicio ocazia în prima repriză, cred că omul meciului este portarul lor”, a declarat Marius Șumudică, la ProX.

CFR Cluj a fost învinsă joi, 26 august, de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și a fost eliminată din play-off-ul Europa League, 1-6 la general.

author avatar
Andreea Vlad